Zašto sam odlučila pisati blog?

Zašto sam odlučila pisati blog?

Danas ću vam otkriti tajnu – zašto sam odlučila pisati ovaj blog o frizerskoj struci. Počnimo time da sam osoba koja je uvijek imala strast prema kosi, što se moglo primijetiti na mojim barbikama. No strast u mom slučaju znači da sam jučer pokušala speglati vlastitu kosu i gotovo izgubila nekoliko pramenova u procesu. Da, to bilo je to urnebesno iskustvo, a moja frizura izgledala je kao da ju je oblikovao tornado. Klijenti su se taj dan divili mojoj funnky/tornado frizuri ne znajući kojim sam postupkom došla do nje.

Jeste Ii ikada sjedili u frizerskom salonu slušajući razgovore frizera koji zvuče kao da govore vlastitim tajnim jezikom? Ne znaš je Ii to frizerski sleng ili dešifriraju neki tajni kod . Moj je cilj ovim blogom dešifrirati tajne frizerske struke i podijeliti ih s vama na najjednostavniji mogući način – uz humor.

Govorit ću i o frizerskim traumama, koje su nas sve barem jednom snašle – od previše kratke frizure do boje koja izgleda više poput svjetionika nego zlatnoplavog sjaja. Te zašto centimetar uvijek bude dva? Zatim kakvi su muškarci klijenti vs. žene.

Vjerujem da mi frizeri radimo čaroban posao, mi smo, rekla bih, psihoterapeuti i stilski čarobnjaci u jednom.

S toga ostanite uz mene jer ćemo istraživati najnovije trendove i savjete za njegu kose te dijeliti neke priče koje će vas nasmijati. Svi zajedno učimo ovo “frizersko čarobničarstvo”. I ne brinite se, zajedno ćemo naučiti kako se nositi s frizerskim avanturama koje su nam suđene.

Zahvaljujem na čitanju i nadam se da ćete uživati u ovom putovanju svijetom frizerske struke, uz malo smijeha i puno zabave. Vidimo se na sljedećem postu!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.